Ga naar hoofdinhoud

Livestreams, videoregistratie en regie

Een livestream biedt mogelijkheden om een evenement zoals een beurs, concert, congres, training of een vergadering op hetzelfde moment online te delen met publiek over de hele wereld. Met een livestream vergroot u uw bereik onder uw doelgroep en bied het publiek, dat fysiek niet aanwezig kan zijn, toch een mogelijkheid om het evenement bij te wonen.

Maar ook de opname van een evenement of het professioneel weergeven van PowerPoints en video’s, zonder dat uw bureaublad telkens tussendoor in beeld komt, behoort bij ons allemaal tot de mogelijkheden.

Omdat wij onder andere ook gespecialiseerd zijn in geluid en licht, kunnen wij alle gewenste/ nodige technische faciliteiten op maat verzorgen, zodat uw evenement hoorbaar en zichtbaar goed overkomt bij uw publiek.

Projectverhuur

Geluidsversterking is toch wel één van de belangrijkste faciliteiten voor een evenement en/of bijeenkomst. Ook de belichting en eventuele beeldfaciliteiten zijn tegenwoordig bijna onmisbaar. Natuurlijk moet uw evenement een bijzondere ervaring worden voor de gasten, de medewerkers en voor uzelf. Daarom is het een geruststellende gedachte dat u de technische verzorging van al deze aspecten aan Equistic Pro Audio kunt uitbesteden.
Wij inventariseren uw wensen en begeleiden dit tot de technische uitvoering voor een onvergetelijke belevenis.

Het succes van een evenement en/of bijeenkomst wordt ondersteund door een betrokken technische begeleiding en een verzorgde uitstraling. Door in een vroeg stadium met u mee te denken kunnen wij ons inleven in uw evenement en alle zaken rondom programma, techniek, locatie, etc. in een vroeg stadium op elkaar af te stemmen.

Maar ook voor de wat minder grote projecten, zoals bruiloften, vergaderingen, presentaties, herdenkingen, etc. biedt Equistic Pro Audio voor u de uitkomst voor een goed technisch resultaat.

Projectverkoop

Voor veel opdrachtgevers is Equistic Pro Audio een gewaardeerde partij op het gebied van professioneel geluid. Equistic Pro Audio adviseert onder andere kerken, bedrijven, overheidsinstellingen, verenigingen, enz. bij de aanschaf en installatie van passende geluidssystemen.

Door de juiste mix van uw wensen, ideeën en verwachtingen met onze technische expertise, zorgen we samen met u ervoor dat uw verwachting omgezet wordt in hetgeen u voor ogen heeft.

Kerken
Bedrijven
Overheidsinstellingen
Verenigingen
Muziekanten
Akoestiek verbeteren

De uiteindelijke geluidskwaliteit wordt door veel factoren beïnvloed. De apparatuur vormt een gedeelte daarvan. Minstens zo belangrijk is de akoestiek van een ruimte. Met behulp van moderne meetinstrumenten, software- en simulatieprogramma’s, kunnen wij in een vroeg stadium optimale plaatsing en configuratie van een geluidssysteem bepalen. Tevens kunnen wij eventuele hinderlijke nagalm inperken door een akoestiek onderzoek, analyse en akoestisch advies. U ontvangt een rapport van onze bevindingen inclusief een vrijblijvend voorstel om de akoestiek in de ruimte te verbeteren.

Een goed geluidsbeeld wordt dus niet alleen bereikt door goede apparatuur, maar zeker ook door de juiste afstelling daarvan in samenhang met de akoestiek van de ruimte. Deze unieke specialiteit kunnen wij u bieden door de inzet van zeer ervaren technici.

Advies op maat

Equistic Pro Audio houdt rekening met uw wensen en zorgen voor een advies dat aansluit op uw verwachtingen. Ervaring, up-to-date kennis van de beschikbare apparatuur en softwarematige berekeningen en tekeningen helpen ons om samen met u voor een goed eindresultaat te zorgen.

Onderhoud en reparatie

Voor u is het belangrijk dat uw duurzame geluidsapparatuur zo lang mogelijk behouden wordt en blijft werken. Om dit te realiseren is het belangrijk dat uw apparatuur regelmatig onderhouden wordt en dat eventueel al ontstane problemen zo snel mogelijk verholpen worden.

Equistic Pro Audio biedt onderhoud op locatie aan om een zo lang mogelijke levensduur van uw geluidsinstallatie te garanderen. Ook als het onheil al is geschied, kunt u bij Equistic Pro Audio terecht voor uitstekende reparatie service, ook op locatie.

Door goed opgeleide en gekwalificeerde medewerkers en partners met een actuele kennis van zaken, bent u gegarandeerd van een uitstekende service en kunt u zo lang mogelijk blijven genieten van uw geluid.